8. Tolle Borvidék Félmaraton >> 28km párban váltó
Kategória
Másodlagos kategória
Csapat
Eredmény

A megjelenő eredménylistában a versenyző nevére kattintva megtekinthető annak részletes adatlapja, a kategóriájára kattinva megjeleníthető az adott kategória eredménye, a nemére kattintva megjeleníthető az adott nem eredménylistája, valamint ha a csapat nevére kattint megjelenik az adott csapat eredménye is. Amennyiben az idő oszlopban megjelenő eredmény narancssárga, akkor a versenyző ún. virtuális idejét láthatjuk, szemben a fekete színűvel, amely a végleges célidőt tartalmazza. Kellemes böngészést!

28km párban váltó

 
F
N

Nevezők száma:

43
33
10

Célba értek:

39
30
9

Még versenyben:

0
0
0


Poz.
Rsz.
Név
Idõ
Nettó idõ
Diff.
Kategória
Kat.
Poz.
Nem
Nem
Poz.
Állapot
1
2320
02:01:02.35
02:01:00
0:00
Abszolút
1
Férfi
1
Célba ért
2
2020
02:07:36.83
02:07:34
+6:33
Abszolút
2
Férfi
2
Célba ért
3
2240
02:18:33.31
02:18:27
+17:26
Abszolút
3
Férfi
3
Célba ért
4
2290
02:28:35.45
02:28:33
+27:32
Abszolút
4
Férfi
4
Célba ért
5
2330
02:35:49.28
02:35:19
+34:18
Abszolút
5
Férfi
5
Célba ért
6
2100
02:36:28.27
02:36:09
+35:08
Abszolút
6
Férfi
6
Célba ért
7
2400
02:38:48.52
02:37:28
+36:27
Abszolút
7
Férfi
7
Célba ért
8
2200
02:46:50.75
02:43:40
+42:39
Abszolút
8
Férfi
8
Célba ért
9
2170
02:48:57.98
02:47:37
+46:36
Abszolút
9
Férfi
9
Célba ért
10
2050
02:48:55.49
02:48:23
+47:22
Abszolút
10
Férfi
10
Célba ért
11
2140
02:51:22.99
02:49:45
+48:44
Abszolút
11
Férfi
11
Célba ért
12
2080
02:50:40.49
02:50:15
+49:14
Abszolút
12
Férfi
12
Célba ért
13
2620
02:52:18.98
02:50:46
+49:45
Abszolút
13
Férfi
13
Célba ért
14
2390
02:55:28.47
02:53:30
+52:29
Abszolút
14
Férfi
14
Célba ért
15
2260
02:57:50.97
02:56:47
+55:46
Abszolút
15
Férfi
15
Célba ért
16
2210
02:59:26.22
02:58:58
+57:57
Abszolút
1
1
Célba ért
17
2630
02:59:58.72
02:59:08
+58:07
Abszolút
16
Férfi
16
Célba ért
18
2010
03:00:26.21
02:59:10
+58:09
Abszolút
2
2
Célba ért
19
2280
03:03:14.47
03:00:26
+59:25
Abszolút
17
Férfi
17
Célba ért
20
2130
03:03:26.45
03:02:13
+01:01:12
Abszolút
18
Férfi
18
Célba ért
21
2420
03:04:22.97
03:03:18
+01:02:17
Abszolút
19
Férfi
19
Célba ért
22
2120
03:06:20.20
03:04:34
+01:03:33
Abszolút
20
Férfi
20
Célba ért
23
2160
03:07:46.30
03:06:25
+01:05:24
Abszolút
21
Férfi
21
Célba ért
24
2220
03:07:52.44
03:06:46
+01:05:45
Abszolút
22
Férfi
22
Célba ért
25
2350
03:08:33.44
03:06:55
+01:05:54
Abszolút
23
Férfi
23
Célba ért
26
2410
03:08:31.94
03:08:09
+01:07:09
Abszolút
24
Férfi
24
Célba ért
27
2370
03:14:52.68
03:12:25
+01:11:25
Abszolút
25
Férfi
25
Célba ért
28
2150
03:17:03.69
03:15:26
+01:14:25
Abszolút
3
3
Célba ért
29
2610
03:17:57.92
03:17:34
+01:16:34
Abszolút
26
Férfi
26
Célba ért
30
2360
03:21:05.17
03:19:30
+01:18:29
Abszolút
4
4
Célba ért
31
2090
03:25:17.16
03:22:03
+01:21:02
Abszolút
5
5
Célba ért
32
2250
03:29:04.40
03:26:07
+01:25:06
Abszolút
27
Férfi
27
Célba ért
33
2380
03:32:30.89
03:29:20
+01:28:20
Abszolút
28
Férfi
28
Célba ért
34
2300
03:33:29.89
03:30:25
+01:29:25
Abszolút
6
6
Célba ért
35
2310
03:31:59.39
03:31:06
+01:30:05
Abszolút
29
Férfi
29
Célba ért
36
2190
03:40:35.37
03:38:49
+01:37:48
Abszolút
7
7
Célba ért
37
2060
03:47:02.11
03:43:20
+01:42:20
Abszolút
8
8
Célba ért
38
3030
03:56:04.34
03:54:42
+01:53:41
Abszolút
30
Férfi
30
Célba ért
39
2040
04:14:48.54
04:11:03
+02:10:02
Abszolút
9
9
Célba ért
0:00
Abszolút
Férfi
Visszalépett
2070
0:00
Abszolút
Férfi
Visszalépett
0:00
Abszolút
Visszalépett
2340
0:00
Abszolút
Férfi
Visszalépett