Secondary categories
Team
Tárnok Sprint SE (2)
Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (1)
Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (2)
Szigetszentmiklósi Testgyakolók Köre (1)
Széchy Tamás Sportiskola Sopron (1)
Széchy Tamás Sportiskola Sopron (1)
Széchy Tamás Sportiskola Sopron (1)
Széchy Tamás Sportiskola Sopron (1)
Széchenyi István Egyetem Sportegyesület (1)
Széchenyi István Egyetem Sportegyesület (3)
Széchenyi István Egyetem Sportegyesület (5)
Százhalombatta Városi Ifjúsági Sportegyesület (1)
Százhalombatta Városi Ifjúsági Sportegyesület (2)
Proathlon Sportegyesület (5)
Polythlon Egyetemi Triatlon Klub (1)
Polythlon Egyetemi Triatlon Klub (3)
Polythlon Egyetemi Triatlon Klub (7)
Pénzügyőr Sportegyesület (1)
Vasi Triatlon SE (8)
Vasi Triatlon SE (8)
Team Ecomix CR (1)
Pécsi Amatőr Szabadidősport Egyesület (2)
Pannónia Testedzők Egyesülete (3)
Pannónia Testedzők Egyesülete (9)
MA-VIK Triatlon Club (1)
Esztergomi Triatlon Klub SE. (1)
Budaörsi Triatlon Klub (1)
Budaörsi Triatlon Klub (2)
Budaörsi Triatlon Klub (4)
Budai XI Sportegyesület (1)
PSN Zrt. (1)
Tuttobici SE (1)
Tiszaújvárosi Triatlon Klub (1)
Százhalombattai Városi Utánpótlásért Közhasznú Spo (1)
Zalaegerszegi Triatlon Klub (2)
ViniBike Kerékpáros Sportegyesület (2)
ViniBike Kerékpáros Sportegyesület (2)
Anonym Triatlon és Szabadidő Sportegyesüelt (2)
Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. (2)
Dynamic Triatlon Club (3)
Budai XI Sportegyesület (1)
BringAjka Kerékpáros Sportegyesület (1)
BKV Előre SC Közhasznú Szervezet (1)
Bike-Zone Gödöllő Kerékpáros Egyesület (1)
TK Ajdovscina (1)
Adriatic Coaching (1)
TriRun Linz / TD Train (1)
Triatlonska zveza Slovenije (1)
Dynamic Triatlon Club (2)
Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület (1)
Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület (2)
Dr. Bátorfi - Agria Kerékpár és Triatlon Klub (2)
Dr. Bátorfi - Agria Kerékpár és Triatlon Klub (6)
CoffeeRide Sportegyesület (1)
Train SK UMB (1)
TK Zrinski (1)
TK Zrinski (1)
Kistarcsai Vízisport és Rekreációs Club (3)
Kistarcsai Vízisport és Rekreációs Club (4)
Kistarcsai Vízisport és Rekreációs Club (2)
Kis Tri Balatonman Team Sportegyesület (2)
Kis Tri Balatonman Team Sportegyesület (2)
Kis Tri Balatonman Team Sportegyesület (12)
Kis Tri Balatonman Team Sportegyesület (6)
Kecskeméti Első Sor Kerékpáros Futó és Triatlon Sp (1)
Kecskeméti Első Sor Kerékpáros Futó és Triatlon Sp (1)
Kecskeméti Első Sor Kerékpáros Futó és Triatlon Sp (5)
TK Krško (1)
TK Albona Extreme (1)
TK 3MAX (1)
TK 3MAX (1)
Sportno drustvo Posavje (1)
Serbian triatlon Union (2)
ŠD POSAVJE (1)
ŠD Posavje (1)
Kecskeméti Első Sor Kerékpáros Futó és Triatlon Sp (2)
IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület (1)
IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület (2)
Honvéd Rákóczi Sportegyesület (1)
Honvéd Rákóczi Sportegyesület (1)
Három Lépés Triatlon és Szabadidő Egyesület (1)
Három Lépés Triatlon és Szabadidő Egyesület (4)
Freeriderz Sport Club . IS-Assist Kt. (3)
Freeriderz Sport Club . IS-Assist Kt. (5)
Footour Futó Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (3)
RATS Amstetten (1)
Ocean Lava (1)
Footour Futó Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (1)
Footour Futó Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (2)
Ferencvárosi Torna Club (2)
Ferencvárosi Torna Club (5)
Ferencvárosi Torna Club (4)
Ferencvárosi Torna Club (8)
Balassagyarmati Diák Szabadidős és Verseny Sport E (1)
Alba Triatlon és Szabadidő Sportegyesület (1)
Alba Triatlon és Szabadidő Sportegyesület (2)
Alba Triatlon és Szabadidő Sportegyesület (4)
bimato sports team (1)
Adriatic Coaching (1)
Triacto (1)
TP TriTeam (1)
Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (2)
Kropkó Triatlon Club (3)
Kropkó Triatlon Club (1)
MG Produkt Kaposvári Atlétikai Club (1)
MG Produkt Kaposvári Atlétikai Club (2)
MG Produkt Kaposvári Atlétikai Club (9)
Fergeteg Triatlon SE (1)
Dabasi Szabadidő Sportegyesület (1)
Csepel Dolphins SC (1)
Csepel Dolphins SC (2)
Vágta Triatlon SE (1)
Vágta Triatlon SE (2)
Váci Ifjúsági Sportegyesület (1)
Váci Ifjúsági Sportegyesület (1)
Váci Ifjúsági Sportegyesület (4)
Veresegyház Városi Sportkör (2)
Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület (4)
Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület (3)
Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE (1)
Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE (9)
Veszprémi Triatlon Egylet (3)
Veszprémi Triatlon Egylet (7)
Megathlon SE (1)
Megathlon SE (7)
Megathlon SE (11)
Mecsek Maraton Team Sportegyesület (6)
Kistarcsai Vízisport és Rekreációs Club (7)
575 Team (13)
Vasemberek Klubja (6)
575 Team (2)
Vasemberek Klubja (6)
575 Team (14)
Veszprémi Triatlon Egylet (3)
Vasemberek Klubja (4)
Veszprémi Triatlon Egylet (12)
Újpesti Torna Egylet (3)
Újpesti Torna Egylet (5)
Tiszakészke Város Sportegyesülete (3)
Mogyi Sportegyesület Baja (7)
Újpesti Torna Egylet (2)
Tiszaújvárosi Triatlon Klub (1)
Triton Triatlon Club 60 SE (1)
Triton Triatlon Club 60 SE (2)
TRI-CO Triatlon Klub (3)
Tricepsz Triatlon Kerékpár és Szabadidősport Egyes (1)
Mogyi Sportegyesület Baja (2)
Mogyi Sportegyesület Baja (3)
Pécsi Sport Nonprofit Zrt. (7)
Spuri Futó és Triatlon Sportklub (5)
Spuri Futó és Triatlon Sportklub (2)
Spuri Futó és Triatlon Sportklub (1)
Spuri Futó és Triatlon Sportklub (8)
Uniqa Team Újbuda Sportegyesület (1)
Uniqa Team Újbuda Sportegyesület (7)
Uniqa Team Újbuda Sportegyesület (7)
Titán Triatlon Club (1)
Titán Triatlon Club (1)
Titán Triatlon Club (1)
Tiszaújvárosi Triatlon Klub (1)
Tiszakészke Város Sportegyesülete (1)
Tiszakészke Város Sportegyesülete (1)
TEMPO-AQUA Úszó és Triatlon Sportegyesület (1)
Tempo Aqua SE (1)
Tekergők Sportegyesület (1)
Tekergők Sportegyesület (1)
(391)
Result

Click on the competitor's name to see the racer profile. If you would like to see the results by category, click on the required category. In case you like to see the results by gender click on the gender.

Középtáv 1.9-90-21

Country: Croatia

 
F
N

Entrants:

853
712
141

Finished:

742
618
124

Started and running:

0
0
0


Pos.
Bib
Name
Time
Gap
Category
Cat.
Pos.
Gend.
Gend.
Pos.
Status
17
266
04:13:48.82
+26:43
A40-44
2
Men
17
Finished
84
626
04:47:02.86
+59:57
KULF
12
Men
77
Finished
97
244
04:50:02.11
+01:02:56
A35-39
25
Men
88
Finished
107
251
04:51:34.37
+01:04:28
KULF
14
Men
98
Finished
131
243
04:56:42.13
+01:09:36
A30-34
23
Men
120
Finished
140
564
04:57:52.37
+01:10:46
KULF
16
Men
128
Finished
144
540
04:58:34.87
+01:11:29
A45-49
13
Men
132
Finished
197
267
05:06:42.44
+01:19:36
A35-39
49
Men
181
Finished
204
643
05:07:21.95
+01:20:16
KULF
21
Men
187
Finished
208
252
05:07:38.94
+01:20:33
A25-29
21
Men
191
Finished
215
250
05:08:51.20
+01:21:45
KULF
23
Men
198
Finished
230
259
05:10:35.94
+01:23:30
KULF
28
Men
210
Finished
236
839
05:12:11.14
+01:25:05
KULF
29
Men
216
Finished
303
265
05:21:25.65
+01:34:20
KULF
34
Men
276
Finished
353
254
05:27:52.19
+01:40:46
KULF
38
Men
318
Finished
410
752
05:36:38.45
+01:49:32
KULF
39
Men
368
Finished
452
253
05:42:12.18
+01:55:06
KULF
43
Men
406
Finished
501
264
05:52:12.69
+02:05:07
KULF
45
Men
448
Finished
615
207
06:13:55.20
+02:26:49
KULF
5
Women
76
Finished
616
249
06:13:55.45
+02:26:49
A25-29
12
Women
77
Finished
0:00
KULF
Men
Not yet started
0:00
A30-34
Men
Not yet started
0:00
KULF
Men
Not yet started
0:00
A50-54
Men
Not yet started
0:00
KULF
Men
Not yet started